• Hrvatski
 • English
 • Za rad bez papira

  DDD – dezinfekcija, dezinsekcija, deratizacija

  Google Play Store

  Google Play

  Naša mobilna aplikacija je dostupna na Google Play. Za punu funkcionalnost, potrebno je od nas zatražiti link demo servera koji se jednostavno dodaje u postavke aplikacije.
  U pozadini radi OpenERP*, pružajući stabilnu i pouzdanu platformu za rad.

  *Saas naše verzije OpenErp-a 6.1

  Poptisivanje

  Elektronsko potpisivanje unutar aplikacije je jednostavno kao kod preuzimanja poštanske pošiljke. Naše intuitivno sučelje omogućuje brzo i jednostavno potpisivanje korisnika, čime se štedi vrijeme i povećava produktivnost.

  Slanje dokumenata

  Slanje potpisanih dokumenata s mobitela/tableta u pdf formatu nikada nije bilo jednostavnije. Naša mobilna aplikacija omogućuje slanje dokumenata na drugi mobitel/tablet, email, WhatsApp, Viber i druge platforme, čime se olakšava dijeljenje s korisnicima kao i pristup važnim dokumentima u pokretu.

  Ostale funkcionalnosti

  Pristup aplikaciji preko tableta ili mobitela omogućuje vam rad na terenu bez potrebe za računalom. Sigurna autorizacija korisnika i povezivanje s pozadinskim OpenERP-om osigurava da su Vaši podaci uvijek zaštićeni. Autosugestije prilikom rada s aplikacijom olakšavaju rad u sučelju osmišljenom da brzo pronađete što tražite. Pretraživanje starih dokumenata (radni nalozi, potvrde, računi) omogućuje Vam da uvijek imate pristup pohranjenim podacima. Mogućnost ispisa računa na bilo kojem prijenosnom ili stacionarnom pisaču pruža fleksibilnost u svim situacijama.